RSS

Treball de juliol

04 ag.

Acabat juliol aquest és el resultat de les faenes realitzades:

A principis de mes, es va trobar la bassa de Fernoveta quasi buida on vivien peixos i d’altres animals, entre ells una culebra, de tal manera que es va decidir agafar tots els que puguérem i traslladar-los a un altra bassa on podrien continuar vivint.

Imatge

 

A les faenes estiuenques al molí on s’està pujant dimarts i dijous per rehabilitzar el jardí s’ha acabat ja la primera fase de neteja de fulles i branques seques recuperant un banc, les escales que donen a la part de baix del jardí i el recinte que delimitava on estaven els pilars.

Imatge

 

Ara s’està duent a terme la reconstrucció de pilars, col·locació de banquets per poder fer les assemblees i la neteja de la sèquia per poder, en un futur pròxim, canalitzar l’aigua.

Imatge

 

Imatge

 

També s’ha dut a terme, per part de la comissió de medi ambient, la neteja del nostra serra que envolta el molí elliminant alguns brots del cactus “Opuntia rosea” mes coneguda com cactus D’Arizona, en alguns punts de la serra, ja que és una espècie invasora.

Imatge

 

I, per altra part, aquells que saben tocar estan formant un sonet on cap tothom que tinga ganes de tocar la guitarra,el llaüt, la bandurria, la pandereta o, simplement, cantar.

Aquestes són les faenes realitzades al molí i voltants, a banda d’açò també hi ha altres projectes en marxa que aviat voran la llum.

 

Tot açò és el que s’ha estat fent durant el mes de juliol però encara queda molt per a l’agost així que tot aquell que tinga ganes a les 8 al molí dimarts i dijous.

 

Salut, treball i sagí!

 
Deixa un comentari

Publicat per a 4 Agost 2012 in Actes

 

Deixa un comentari