RSS

L’oposició proposa destinar part del pressupost per comprar el Molí de Paper

29 gen.

Dimarts passat dia 27, dos membres del Col·lectiu Saginosa vam assistir a la Comissió d’Hisenda de l’Ajuntament per explicar el perquè de les al·legacions per la compra del Molí de Paper. La reunió va transcórrer en un ambient dialogador i tots els partits van mostrar (de nou) la seua voluntat per comprar el Molí de Paper. Des del Col·lectiu vam inicidir en el fet que era una promesa que havíem sentit diverses vegades des que vam començar a mobilitzar-nos al 2011 i que seria d’agrair un gest públic de cara a totes les persones que han mostrat la seua voluntat firmant les al·legacions i participant en la resta de campanyes, mostrant un compromís per part de l’Ajuntament que relament hi ha una voluntat política per fer-ho.

De la seua banda, el PSOE va proposar destinar-hi diners d’altres partides (encara que no foren tots els que cal per comprar el molí), a la qual cosa va donar suport EUPV. Eixa proposta va semblar no quallar en la resta de grups. Una volta exposats els nostres motius, els membres del Col·lectiu Saginosa vam abandonar la comissió per deixar lloc al debat entre els partits. A la nit, vam rebre un correu de Nicolás Martínez d’ADIi comentant-nos que ells, com a principals impulsors de la proposta de la compra del Cinema Roxy, finalment havien proposat dividir eixa partida de 70.000 en dos, la meitat per iniciar els tràmits de compra del Cinema Roxy i l’altra meitat per a iniciar-ne els de la compra del Molí de Paper, i que tant PSOE com EUPV els van donar el seu suport.

Des del Col·lectiu, pensem que és una fita important i una voluntat de traslladar les promeses a fets, i esperem que l’equip de govern del PP i CDL donen suport a eixa iniciativa, ja que també van mostrar la seua voluntat per la compra del Molí. Previsiblement al pròxim ple municipal que es celebrarà el  dimecres 4 de febrer a les 19h és quan es veurà la voluntat d’estes dos formacions i convidem a anar a tot el que vulga a fer costat a la proposta per comprar el Molí.

Col·lectiu Saginosa.

Anuncis
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: