RSS

Primer pas aconseguit!

05 febr.
Primer pas aconseguit!

Ahir dimecres 4 de febrer es va celebrar el plenari municipal en què s’havia de decidir si s’incloïa una partida de diners en el pressupost de 2015 per a la compra del Molí de Paper. Finalment, per unanimitat es va decidir dedicar 35.000 per a la compra del molí i 35.000 més per a la compra del Cine Roxy. Creiem que és una fita molt important i des d’ací volem agrair a tota la gent que va donar suport amb la seua firma perquè esta reivindicació arribara a bon port: estem convençuts que sense eixa mobilització ciutadana la qüestió hauria passat un any més sense cap tipus de compromís en el pressupost per part del govern municipal.

Tot i que és una molt bona notícia, des del Col·lectiu Saginosa volem remarcar que:

  • És una partida de diners molt xicoteta i que caldrà augmentar-la en anys successius. L’últim preu de negociació de 200.000 a què es va arribar fa uns anys amb el propietari es molt negociable i s’hauria de rebaixar substancialment.
  • Cal una actuació urgent a la teulada per parar la degradació del molí.
  • L’actualització de catàleg municipal de béns protegits que actualment està parat a l’oficina d’urbanisme ha de dur-se a terme ja per així poder continuar amb l’expedient de declaració de BIC, i que este procés ha de ser paral·lel al de la compra.

Nosaltres, per la nostra banda, continuarem al peu del canó perquè l’assumpte no siga paper mullat i per donar a conéixer i reivindicar els valors patrimonials, històrics i socials que té el Molí de Paper.

Salut i molí!

Anuncis
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: