RSS

El jardí del Molí

Desde l’assemblea de Saginosa hem decidit que volem començar a recuperar el Molí de paper. Per això començarem pel que estiga en les nostres mans, ara per ara, allò que se’ns ha ocorregut és parlar amb el propietari per comentar-li que voldríem tancar l’edifici per evitar que hi haja més destrosses, o el que és pitjor, alguna desgràcia.

El que no volem de cap de les maneres és que es valle tot el recinte i es condemne a l’oblit i a l’abandó un símbol de la nostra identitat i un indret, que com a porta des d’Ibi al Barranc dels molins i a la Font Roja, té moltes possibilitats per al poble.

És per això que volem endreçar el jardí que l’envolta, arreglar les parres i els porxes que estan caigudes, desbrossar les plantes que s’han assalvatjat i plantar-ne de les que hi havia antany, posar uns banquets i unes papereres i en definitiva crear un espai on puguem anar tota la gent d’Ibi a cuidar-lo i protegir-lo, encara que només siga portar al jardinet que l’envolta la nostra estima col·lectiva i aconseguir entre tots que el molí es convertisca en un projecte esperançador en estos temps tan foscos.

Vos convidem a participar i a sumar-vos a la iniciativa de començar a recuperar el Molí de Paper.

Ací teniu les fotos que enviarem al propietari amb el text de la carta: Fotos del Molí

Anuncis
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: